Zwoele zomeravonden; het is langer licht en de natuur staat open voor de leuke dingen van het leven. Alles om ons heen is groen en de dagen hebben de meeste zonne-uren. Deze ondergaande zon workshop met roofvogels & uilen is een uitkomst voor bedrijven waar het moeilijk is om iedereen overdag en in het weekend bijeen te krijgen.

Programma vanaf de namiddag

  • Welkom, uitleg over roofvogels, veiligheid mens en dier
  • Afdraag workshop: deelnemers krijgen verschillende roofvogels en uilen op de hand
  • Korte pauze om af te koelen
  • Vliegworkshop: deelnemers gaan zelf roofvogels en uilen naar de hand laten vliegen
  • Afsluiting: vraag en antwoord

Tijdens het programma leert u een aantal technieken en voor u het weet wandelt u met een roofvogel of uil op de valkeniershandschoen de ondergaande zon tegemoet. Het hoogtepunt van de avond is natuurlijk het moment waarop u ook zelf in het avondlicht met de roofvogels en uilen gaat vliegen.

Duur

Het programma duurt ongeveer 2 uur maar kan naar wens ook wat korter of iets langer. We vinden het van belang dat de deelnemers in alle rust met de roofvogels en uilen kunnen werken.

Groep

Aan deze speciale avond edities kunnen maximaal zo’n 25 personen per avond deelnemen. Is uw groep groter neem dan even met ons contact op, er valt natuurlijk best wel iets te regelen.

Waar

Datum en tijd zijn maatwerk. U kunt terecht bij ons maar heeft u zelf een locatie in gedachte dan is dat uiteraard ook een mogelijkheid. We komen dan graag naar u toe zonder extra kosten voor verplaatsing.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden?

Bel of mail ons met uw wensen: +31 651 999 251 – info@valkerij-manege.nl