BEDRIJFSUITJES

BEDRIJFSUITJES MET ROOFVOGELS EN UILEN

Wilt u een bedrijfsuitje, relatiedag of personeelsfeest organiseren?

 

Vergeet de boerengolf, lopen over hete kolen en knuffelsessies. Geef het event kracht met roofvogels & uilen!
We hebben hiervoor een aantal mogelijkheden. Staat uw wens er niet bij, neem dan gerust contact met ons op.
Er is veel mogelijk!

Koningin-Maxima[1]

KONINKLIJK VLIEGEN

Actief bedrijfsuitje in koninklijke sferen.
Wilt u net als Koningin Maxima en prinses Beatrix ook eens met onze Koninklijke roofvogels & uilen vliegen, boek dan de 1 uur durende roofvogel workshop Koninklijk Vliegen.

Iedereen kan nu veilig ervaren waarom de beide Koninginnen glimlachten.

HOUND & HAWK

Oude tradities, dieren en decorum spreken tot de verbeelding.
Jachtmeesters met gevoel voor ons Europees cultuurhistorisch erfgoed brengen dit weer tot leven met de workshop Hound & Hawk.

Hoorngeschal en hoefgetrappel, blaffende Hubertushonden en de supersnelle vlucht van de valk zijn de ingrediënten voor een onwerkelijke ervaring. U beleeft de ambiance van de oude adel zoals we die ook vandaag de dag nog kennen.

Een unieke ervaring die u deelt met uw collega’s, vrienden of relaties.

adellijk-vermaak-lang[1]
Pinkster

VALKERIJ PROEVERIJ

Kom oog in oog met roofvogels!
Tijdens onze roofvogel workshops maken de deelnemers met de roofvogels en alle facetten van de valkerij.
Vroeger was de kunst der valkerij voorbehouden aan de adel, vandaag mag iedereen met roofvogels en uilen vliegen.
Tijdens onze workshops leert u de basis principes van de valkerij en krijgt u een voorproefje van de intense emotie van het valkenier zijn.

TEAMBUILDING MET ROOFVOGELS

Zie uw eigen kwaliteiten en die van uw collega’s in een heel ander licht.
Deze Teambuilding workshop is ontstaan vanuit een gedeelde visie op de bewustwording die roofvogels aan mensen kunnen bieden. De meester valkeniers hebben jarenlange ervaring en gebruiken hun passie voor roofvogels om menselijke gedragspatronen te weerspiegelen.
De Teambuilding met roofvogels  duurt ongeveer 2½ uur waarbij de deelnemers naast een aantal opdrachten ook zelf met de roofvogels  & uilen gaan vliegen.

Teambuilding-1[1]
Lazy-Summer-Afternoon[1]

AVOND BEDRIJFSUITJE ZOMER

Deze avond workshop met roofvogels & uilen is een uitkomst voor bedrijven waar het moeilijk is om iedereen overdag en in het weekend bijeen te krijgen.

Zwoele zomeravonden; het is langer licht en de natuur staat open voor de leuke dingen van het leven. Alles om ons heen is groen en de dagen hebben de meeste zonne-uren.

Gezamenlijk met de roofvogels aan de gang in het gouden licht van de ondergaande zon.

AVOND BEDRIJFSUITJE WINTER

Deze winteravond workshop met roofvogels en voornamelijk uilen is een uitkomst voor bedrijven waar het moeilijk is om iedereen overdag of in het weekend bijeen te krijgen.

Mysterieuze herfstavonden; het wordt steeds donker en de natuur gaat slapen. Alles om ons heen komt tot rust na een zinderende zomer, de dagen worden korter. Zomervogels trekken naar het zuiden en de uilen hebben het rijk alleen. In het donker heersen zij over de natuur.

Moonlight-2[1]
roofvogelshow

ROOFVOGELSHOW

Passie, liefde en geduld is de filosofie van de valkeniers op de  Valkerij Manege. Door hun kennis zijn ze in staat om zelfs de moeilijkste vogels te trainen.

Tijdens de roofvogelshow vliegen roofvogelsoorten zoals de supersnelle valken, de acrobatische havik en buizerd, de geruisloze uilen, de imposante arend en als het weer mee zit ziet u de schoonheid van een gier! Er wordt gewerkt met levende, wilde roofdieren en dat maakt een roofvogeldemonstratie zo spannend; zowel voor de toeschouwers als voor de valkeniers!

HOE GAAN WIJ TE WERK?

Op ongeveer 25 á 30 deelnemers werken er 2 valkeniers met een 12 á 14 tal verschillende roofvogels en/of uilen. Zo wordt een iets grotere groep van bijvoorbeeld 80 deelnemers verzorgd door 6 valkeniers met bijna 40 roofvogels en uilen. Zo garanderen wij dat de deelnemers in alle rust roofvogels en uilen op de hand krijgen en iedereen er zelf ook mee kan gaan vliegen.

 

PRIJS

 

De omvang van de groep bepaalt de prijs per deelnemer. Een bedrijfsuitje met roofvogels en uilen is al mogelijk vanaf €850 reiskosten inclusief, ongeacht de locatie in Nederland of België. Er zijn geen onverwachte kosten achteraf.

 

DOELGROEP

 

Als grootste valkerij organisatie van de Benelux hebben wij over de afgelopen jaren een klantenkring opgebouwd; bedrijfsleven, overheid en particulieren. Zij boekten ons voor bedrijfsuitjes, relatiebeheer, product presentaties, vergaderbreaks, personeelsfeesten, opening van een nieuw pand, directieafscheid, enzovoorts.